Όροι χρήσης - Πληρωμή - Αποστολή - Επιστροφές

Σας παραθέτουμε τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής των παραγγελιών με τις χρεώσεις τους καθώς και τους τρόπους εξόφλησης τους:
Όλες οι αποστολές γίνονται μέσω Courier.

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω κάρτας (πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης) ή προπληρωμής μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό μας λογαριασμό, η χρέωση της αποστολής είναι 4€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Ενώ αποστολές αξίας μεγαλύτερης των 70€, γίνονται δωρεάν.

Αποδεκτές κάρτες: πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες visa master visa_electron maestro american express

Σε περίπτωση εξόφλησης με αντικαταβολή η χρέωση είναι 5€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Ενώ αποστολές αξίας μεγαλύτερης των 70€, γίνονται δωρεάν.


Παραγγελίες εκτός Ελλάδος πραγματοποιούνται μόνο με πιστωτική κάρτα.

Μόνο για i-banking καταθέσεις, τράπεζα ALPHA, αριθμός iban GR93 0140 7070 7070 0210 1163 687 στο όνομα Μυρωνίδης Θεόδωρος.

Επιστροφές

Μπορείτε να επιστρέψετε τα περισσότερα καινούρια είδη που πουλήθηκαν από το tshirtmaniac.gr, εντός 5 ημερών από την αποστολή τους με επιστροφή του πλήρους αντιτίμου ή αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν, αν η επιστροφή είναι αποτέλεσμα δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος.

Είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε άμεση λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα που αποδεδειγμένα παρουσιαστεί χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση, αφού η εταιρία μας αναλαμβάνει να πληρώσει και τα έξοδα επιστροφής αν η επιστροφή είναι αποτέλεσμα δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος.

Ο ανώτατος χρόνος επιστροφής του αντιτίμου της συναλλαγής είναι 30 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της αποστολής του προϊοντος πίσω στην εταιρία μας.

Θα σας ενημερώσουμε με email μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία και η επιστροφή των χρημάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Τα μπλουζάκια με εκτύπωση δεν γίνετε να επιστραφούν γιατί κατασκευάζονται κατόπιν δική σας παραγγελίας για αυτόν τον λόγο προσέχετε πάρα πολύ το μέγεθος που επιλέγετε, σε περίπτωση λάθους δεν γίνετε αλλαγή. Δικαίωμα αλλαγής έχετε μόνο όταν υπάρχει ελάττωμα στην μπλούζα ή κάποιο λάθος στην εκτύπωση.
Αλλαγές σε μέγεθος δεν γίνονται δεκτές!

Δεχόμαστε επιστροφές και επιστρέφουμε χρήματα μόνο για προϊόντα που αγοράστηκαν από το tshirtmaniac.gr