Ποιοι είμαστε

Η εταιρία T-shrtmaniac ειδικεύεται στο χώρο του ενδύματος από το 1987. Η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με το κέφι και τη φαντασία, εγγυώνται ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Μέσα από μια μοναδική ποικιλία σχεδίων που ανανεώνεται συνεχώς, στόχος μας είναι να προσφέρουμε, ένα ποιοτικό προϊόν που θα σας συνοδεύσει για πολλά χρόνια σε ασυναγώνιστη τιμή. Πέρα από την καλαισθησία, κύριο χαρακτηριστικό της δουλειάς μας αποτελεί η ανθεκτικότητα που επιτυγχάνεται μέσα από μια μοναδική πατέντα που επιτρέπει το σιδέρωμα ακόμη και επάνω στο τύπωμα.

Απευθυνόμαστε στους λάτρεις του είδους, εξού και η επωνυμία μας ! Επιλέξτε σήμερα κιόλας ένα από τα σχέδια που σας ταιριάζει και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας !

Οι φίλοι μας από τη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, μπορούν να μας επισκεφτούν και στο κατάστημα μας που εδρεύει στην Δημ. Γούναρη 18 (Περιοχή Ναυαρίνου) και να επιλέξουμε μαζί το μπλουζάκι που θέλουν να φτιάξουν, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για το σχεδιασμό της μακέτας. Μέσα από τους υπολογιστές μας μπορείτε να κατεβάσετε οποιοδήποτε σχέδιο ή φωτογραφία θέλετε από το internet και σε 10 λεπτά να σας το μετατρέψουμε σε μπλουζάκι !

Για τους επαγγελματίες, τους συλλόγους και α σχολεία αλλά και για κάθε είδους μαζικής κατασκευής t-shirt, μπορούμε να προτείνουμε ιδέες, δημιουργώντας και τις μακέτες, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Σας περιμένουμε !