Είδη εκτυπώσεων

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΙΝΥΛΙΟΥ

Η τελευταία τεχνολογία σε θέματα εκτυπώσεων με τα μοναδικά μη τοξικά 100% οικολογικά μελάνια. Εκτύπωση του σχεδίου σας με έμφαση και προσοχή ακόμα και στην μικρότερη λεπτομέρεια.
Βρείτε την ιδέα και μείνετε έκπληκτοι με την ζωντάνια των χρωμάτων πάνω σε ότι χρώμα μπλούζας θέλετε. Οι ψηφιακές εκτυπώσεις σε βινύλιο εγγυώνται την μέγιστη διάρκεια αντοχής στο χρόνο από κάθε άλλου είδους εκτύπωση,
το μόνο που πρέπει να ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ είναι όταν μας στέλνετε σχέδια δικά σας να έχουν την μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση για να έχουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα στην εκτύπωση.
Για πολύ καλή εκτύπωση χρειάζονται περίπου 30 pixel ανα cm εκτύπωσης. Για παράδειγμα, για εκτύπωση 30 πλάτος Χ 30 ύψος = 900 px


ΜΟΝΟΧΡΩΜΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΙΝΥΛΙΟΥ

Οι στάμπες βινυλίου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές μεθόδους εκτύπωσης t-shirt, τόσο σε γραφίστικο επίπεδο όσο και σε αντοχή. Με τις στάμπες βινυλίου έχετε την δυνατότητα να εκτυπώσετε κυρίως γραμμικά σχέδια συνδυάζοντας 2 - χρώματα και όχι φωτογραφίες.
Με τις συγκεκριμένες στάμπες μπορείτε να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα και να δημιουργήσετε ένα T-shirt που άνετα θα μπορούσε να υπάρχει και στις βιτρίνες των πιο επώνυμων καταστημάτων.
Επίσης η αντοχή τους στο χρόνο είναι ότι ανθεκτικότερο υπάρχει χωρίς να σπάνε η να αλλιωνονταί τα χρώματα.


ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕ PLASTIZOL

Η μέθοδος εκτύπωσης με plastizol είναι η πιο συμφέρουσα μορφή εκτύπωσης se t-shirt για μαζικές-μεγάλες παραγγελίες. Το επιθυμητό σχέδιο εκτυπώνεται αρχικά σε ειδικά επεξεργασμένο χαρτί και μετά τυπώνεται πάνω στον ένδυμα με την μέθοδο της θερμομεταφοράς.
Τα χρώματα/μελάνια περιέχουν πολυβινύλιο, ζάχαρη, ρετσίνι και διάφορες άλλες χρωστικές ουσίες που εξασφαλίζουν απαλή υφή και μέγιστη αντοχή στο πλύσιμο. Για την χρήση της συγκεκριμένης μεθοδολογίας απαιτείται όπως και στη μεταξοτυπία κάποια minimum ποσότητα παραγωγής t-shirt(100τεμ.).
Τα σχέδια πρέπει να είναι γραμμικά (eps,vector,pdf) και το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό. Είναι άλλωστε η μεθοδολογία που χρησιμοποιούν οι περισσότερες μεγάλες εταιρίες ενδυμάτων στον κόσμο.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ


Το μόνο που έχετε να προσέξετε είναι να πλένετε σε θερμοκρασίες πλυντηρίου 30-40 βαθμών. Δεν χρησιμοποιούμε στεγνωτήριο.Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να αλλοιώσουν την εκτύπωση.
Σιδερώνουμε από την ανάποδη(οι μονόχρωμες εκτυπώσεις βινυλίου είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ που μπορουν να σιδερωθούν και απ' ευθείας επάνω στην εκτύπωση).