Είδη εκτυπώσεων

ΕΚΤΥΠΩΣΗ DTG


Η εκτύπωση απευθείας στο ύφασμα αποτελεί την πιο σύγχρονη μορφή εκτύπωσης & έχει τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Εδώ το χρώμα πέφτει απευθείας στην ίνα του υφάσματος,χωρίς να χρησιμοποιούνται πλαστικά υλικά.
Έτσι μπορούμε να αποτυπώσουμε ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια, χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει κάποιο φόντο ή κάποιο περίγραμμα.
Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά & έχουν πιστοποίηση Oeko-Tex Standard 100.
Ξεχάστε τα πλαστικά & τις εκτυπώσεις με πλαίσια.
Σε αυτή την εκτύπωση δεν θα αισθανθείτε το τύπωμα καθόλου πάνω σας & το σώμα σας θα αναπνέει.
Η ψηφιακή εκτύπωση απευθείας στο ύφασμα είναι ιδανική για σχέδια με πολλά χρώματα & για φωτογραφίες.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ
Πλένεται κανονικά στο πλυντήριο.
Γυρίστε το προϊόν από την ανάποδη & πλύνετε το έως τους 40 °C.
Μην χρησιμοποιείτε πολύωρη & έντονη πλύση.
Το σχέδιο μπορεί να σιδερωθεί από πάνω.
Μην χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο.


ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΙΝΥΛΙΟΥ

Η τελευταία τεχνολογία σε θέματα εκτυπώσεων με τα μοναδικά μη τοξικά 100% οικολογικά μελάνια. Εκτύπωση του σχεδίου σας με έμφαση και προσοχή ακόμα και στην μικρότερη λεπτομέρεια.
Βρείτε την ιδέα και μείνετε έκπληκτοι με την ζωντάνια των χρωμάτων πάνω σε ότι χρώμα μπλούζας θέλετε. Οι ψηφιακές εκτυπώσεις σε βινύλιο εγγυώνται την μέγιστη διάρκεια αντοχής στο χρόνο από κάθε άλλου είδους εκτύπωση,
το μόνο που πρέπει να ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ είναι όταν μας στέλνετε σχέδια δικά σας να έχουν την μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση για να έχουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα στην εκτύπωση.
Για πολύ καλή εκτύπωση χρειάζονται περίπου 30 pixel ανα cm εκτύπωσης. Για παράδειγμα, για εκτύπωση 30 πλάτος Χ 30 ύψος = 900 px


ΜΟΝΟΧΡΩΜΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΙΝΥΛΙΟΥ

Οι στάμπες βινυλίου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές μεθόδους εκτύπωσης t-shirt, τόσο σε γραφίστικο επίπεδο όσο και σε αντοχή. Με τις στάμπες βινυλίου έχετε την δυνατότητα να εκτυπώσετε κυρίως γραμμικά σχέδια συνδυάζοντας 2 - χρώματα και όχι φωτογραφίες.
Με τις συγκεκριμένες στάμπες μπορείτε να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα και να δημιουργήσετε ένα T-shirt που άνετα θα μπορούσε να υπάρχει και στις βιτρίνες των πιο επώνυμων καταστημάτων.
Επίσης η αντοχή τους στο χρόνο είναι ότι ανθεκτικότερο υπάρχει χωρίς να σπάνε η να αλλιωνονταί τα χρώματα.


ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕ PLASTIZOL

Η μέθοδος εκτύπωσης με plastizol είναι η πιο συμφέρουσα μορφή εκτύπωσης se t-shirt για μαζικές-μεγάλες παραγγελίες. Το επιθυμητό σχέδιο εκτυπώνεται αρχικά σε ειδικά επεξεργασμένο χαρτί και μετά τυπώνεται πάνω στον ένδυμα με την μέθοδο της θερμομεταφοράς.
Τα χρώματα/μελάνια περιέχουν πολυβινύλιο, ζάχαρη, ρετσίνι και διάφορες άλλες χρωστικές ουσίες που εξασφαλίζουν απαλή υφή και μέγιστη αντοχή στο πλύσιμο. Για την χρήση της συγκεκριμένης μεθοδολογίας απαιτείται όπως και στη μεταξοτυπία κάποια minimum ποσότητα παραγωγής t-shirt(100τεμ.).
Τα σχέδια πρέπει να είναι γραμμικά (eps,vector,pdf) και το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό. Είναι άλλωστε η μεθοδολογία που χρησιμοποιούν οι περισσότερες μεγάλες εταιρίες ενδυμάτων στον κόσμο.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ


Το μόνο που έχετε να προσέξετε είναι να πλένετε σε θερμοκρασίες πλυντηρίου 30-40 βαθμών. Δεν χρησιμοποιούμε στεγνωτήριο.Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να αλλοιώσουν την εκτύπωση.
Σιδερώνουμε από την ανάποδη(οι μονόχρωμες εκτυπώσεις βινυλίου είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ που μπορουν να σιδερωθούν και απ' ευθείας επάνω στην εκτύπωση).